Preturi in:lei
AcasaRepararea preșurilor

Repararea preșurilor

REPARAREA PREȘURILOR

 

     Chiar dacă Dumneavoastra vă păstrați preșul într-o stare bună, cu toate acestea se poate întâmpla să fie nevoie de o reparație. Nu orice preș StepMat poate fi reparat, dar atunci când este posibil și justificat economic, vom avea grija să o facem.

     Înlocuirea inserțiilor poate schimba funcționalitatea preșului Dumneavoastra. Puteți să-l puneți într-o locație nouă (o altă zonă) și într-o configurație diferită. Sau se poate simplu să doriți un aspect, culoare sau dimensiune diferite.

Vă putem oferi consultanţă. Ca să vă fie mai ușor, mai jos sunt descrise reparațiile și modificările posibile în ceea ce privește preșurile StepMat.

 

UNIVERSAL

Inserțiile textile și din cauciuc pot fi înlocuite. Uzura unei inserții de tip perie cu TREI rânduri este destul de puțin probabilă, dar dacă este necesar, poate de asemenea fi înlocuită. Există posibilitatea de a fi pusă o inserție opțională – textilă, din cauciuc sau o perie cu TREI rânduri.

Ar trebui să se țină seama de faptul că dacă adăugați material, va fi o diferență vizibilă între cel nou și cel care a fost deja expus influențelor atmosferice.

 

Înlocuirea unui profil – o perie de UN rând, când este necesar, include neapărat și înlocuirea profilului în sine, nu numai inserția.

 

Înlocuirea unor profiluri din aluminiu – poate fi necesară dacă de exemplu peste preș a trecut un autoturism sau  preșul a fost supus unei presiuni intense și profilurile sunt zdrobite sau îndoite exagerat.

 

DESCHIS

Repararea unor preșuri de tip DESCHIS nu poate fi făcută. Procesul de fabricare nu permite.

 

ZECE

La un preș de tip ZECE se poate face doar înlocuirea inserțiilor textile sau din cauciuc.

Din păcate, pentru moment termenul este de minim 30 de zile.

 

PERIE

O reparație completă (înlocuirea unor profiluri) a unor preșuri de tip PERIE nu este eficienta. O astfel de reparație poate fi rezonabilă numai în cazul în care este necesară înlocuirea unuia sau a mai multor profiluri deteriorate ale unui preș relativ nou.

 

Preșuri TEXTILE:

La preșurile textile reparația ar fi scumpă având în vedere transportarea lor. Cu toate acestea la ele este posibil să fie necesară o remodelare, scurtare sau prelungire. Trebuie să se țină seama de faptul că dacă se adaugă material, atunci va fi o diferență vizibilă între cel nou și cel care a fost deja expus influențelor atmosferice. Prețul reparației preșului textil poate fi stabilit în funcție de necesitate.

 

ȘINE DE SCARĂ

La șinele de scară oferim înlocuirea inserției din cauciuc. Poate fi achiziționată prin magazinul on-line.

 

TRANSPORTARE

Transportarea preșului se face pe seama clientului în ambele direcții.

Transportarea se poate face și cu transportul societății comerciale StepMat (Furtunurir Group SRL), deoarece pentru acest serviciu este platit în avans un preţ deja stabilit în funcție de distanță și localizarea obiectului.