Preturi in:lei
AcasaStepMat аrticole (arhiva)

StepMat аrticole (arhiva)

14 february 2013

 

 

REPAIR OF DOORMATS

      You keep your doormat in good condition, but despite of this it may need repair. Not every doormat StepMat could be repaired, but when it is possible and economically justified we will take care.

       Replacing the inserts coul change the functionality of your doormat. You can put it in a new location (other area) and in different configuration of doormats. You may just want a different look, color or size.
We can advise you. For convenience, the possible repairs and changes according doormats StepMat, are described below.

 

DOORMAT TYPE - UNIVERSAL

The textile and rubber inserts could be replaced. The wearing out of a THREE-row brush insert is rather unlikely, but if necessary, it also could be replaced. There is a possibility for placing an optional insert - textiles, rubber or THREE-row brush.
It should be borne in mind that if a material is added, there will be noticeable difference between the new and the one which has already been exposed to weathering.

 

Replacement of profile - SINGLE line brush when it is necessary, includes obligatory changing of the profile itself, not only of the insert.

Replacement of aluminum profiles – it may be necessary if a car had passed through the doormat or at any other reason the doormat has been subjected to intense pressure and profiles are crushed or severely bent.

 

 

DOORMAT TYPE - OPENED

Repair of doormat type OPENED could not be done. The production process does not allow.

 

 

DOORMAT TYPE - TEN

For a doormat TEN could be done only replacement of textile or rubber inserts.
Unfortunately, at the moment the repair period is at least 30 days.

 

 

DOORMAT TYPE - BRUSH

Complete repair (replacing of profiles) of doormats type BRUSH is not effective. Such a repair can rationalize only in case you need to replace one or more damaged profiles of a relatively new doormat.

 

TEXTILE doormats:

In textile doormats borne in mind their transportation the repair would be expensive. However, on these doormats it is possible to be necessary remodeling, reduction or extension. It should be borne in mind that if you add material there will be a noticeable difference between the new and the one which has already been exposed to weathering.
Price for repair of textile doormat can be determined depending on the need.

 

STAIR EDGE STRIPS

In stair edge strips we are offering replacement of the rubber insert. It can be bought through the on-line shop.

При стълбищните лайсни предлагаме подмяна на гумената вложка. Може да бъде закупена през он лайн магазина.

 

TRANSPORTATION

The transportation of the doormats is on customer’s costs in both directions. The point where the doormats should be transported is the town of Veliko Tarnovo.
The transportation could be done with transport of StepMat (Ramer Group Ltd), as for this service is paid an advance agreed price, depending on the distance and location of the object. Customer may, deliver and receive the refurbished doormat with his own transport from our address in the town of Veliko Tarnovo.

 

 

StepMat


12 December 2012

 

 

SELECTARE ȘI COMANDĂ

 

Stilul bun și grija pentru curățenie sunt importante. Preșurile de intrare sunt un accesoriu pentru clădirea modernă, care protejează interiorul de murdării.

StepMat oferă preșuri profesionale de curățenie, adaptate nevoilor Dumneavoastră specifice. Selectarea include:

           

Dimensiunile   (lățime și lungime)

Forma   (formele neregulate corespunzând soluțiilor specifice de proiectare)

Înălțmea  (în conformitate cu adâncimea găurii prevăzută după proiect)

Configurarea inserțiilor (în funcție de zona de utilizare)

Culoarea inserțiilor din textil   (în funcție de tonele acoperișului de podea)

Rame  (pentru instalare în acoperișul de podea și teșite pentru aplicarea externă)

LOGO-UL (afișarea de multe  culori a logo-urilor și a simbolurilor)

Structura materialelor textile (în funcție de scopul și zona)

 

Selectați tipul preșului în funcție de zona, în care va fi instalat (a se vedea ZONE)

 

 

StepMat


18 septembrie 2012

 


CONFORMAȚI PREȘUL CU TRAFICUL DE OAMENI AL ARIEI

Cum poate ajuta un preș? Depinde de scop. Puteți cumpăra orice preș, de marcă sau anonim, dar potriviţi-l cu nevoile dumneavoastră. Mai mulți factori pot influența alegerea dumneavoastră. Iată câteva exemple:

Un hotel la munte care este ocupat în timpul verii (când se întâmplă să plouă) și iarna, când este zapadă. În cazul în care hotelul este mic, implică un flux mic al celor care trec și de aceea ar fi suficient un preș de textil de zona a 2-a sau a 3-a. Dar dacă intrarea este direct de la stradă, acest lucru implică mai multe murdării și este bine să puneți și un preș de zona 1. Dacă hotelul are  mai multe camere și un trafic mare, este necesar un preș de zona 1. În acest caz doar un preș intern nu ar avea capacitatea de a opri toate murdăriile și umezeala.
Un hotel la mare ar avea nevoie mai mult de un preș bun de zona 1, cu scopul de a opri particulele dure (nisip, praf). Preșul de zona a 3-a (cel de textil) ar putea fi mai mic, cu logo-ul hotelului de exemplu.

O benzinărie, un supermaket, o clădire de birouri au nevoie de un preș de zona 1 (extern) și care îndeplinește cerințele rezistenței traficului mai mare. Aici este nevoie și de un preș de zona a 2-a (intern de textil) pentru a opri umezeala și noroiul în vremea umedă. Acestea sunt arii cu activitate pe tot parcursul anului.

O casă particulară are nevoie de un preș mic. Mic, pentru că este singurul loc unde cei care trec se opresc. Numai în fața casei noastre toți ne curățăm conștiincios pantofii. Zona este imporantă în funcție de locul unde doriți să plasați preșul. Un preș de textil afară, unde ar putea să îl plouă, nu ar fi util, iar un preș extern plasat în interiorul incintei va necesita curățarea frecventă.

Un restaurant, indiferent de cât de mare sau mic este, are nevoie de o gândire bună a alegerii. Aici, pe lângă considerațiile locației și a fluxului, ar fi bine să luaţi în considerare și interiorul (viziune, culori, dimensiunea foaierului).  Preșuri cu logo-ul restaurantului ar arăta mai bine. Amintiți-vă că cu cât mai mulţi pași vizitatorul face pe preș, cu atât mai plăcut va fi în interiorul sălii. Plasarea unui preș extern probabil nu va fi o alegere potrivită dacă nu există un flux constant de oameni.


StepMat


13 septembrie 2012

 


Grija pentru curățenie este importantă. Puteți preveni murdărirea interiorului cu un preş potrivit nevoilor dvs. Potrivite ca formă și culoare, fabricate la comandă.

 

Cum poate ajuta un preș? Depinde de scop. Puteți cumpăra orice preș, de marcă sau anonim, dar adaptați-l nevoilor Dumneavoastră.

 

Luați în considerare:

  • fluxul oamenilor care trec (rezistența încărcării);
  • în ce anotimpuri se utilizează (ce va fi nevoie a reţine - zăpadă, nisip, praf, noroi), cât de des plouă;
  • ce fel de pardoseală aveţi (teracotă, piatră, lemn sau marmură dificil de întreţinut);

Cu cât mai mulți pași vizitatorii fac pe preș, cu atât mai puțină murdărie va ajunge în incintă. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă cumpărați un preș mare și scump! Însă alegerea Dumneavoastra trebuie să fie funcțională.

 

 

StepMat


12 septembrie 2012

 

 

Ce reprezintă O CADĂ DE DEZINFECȚIE?

 

O tavă din cauciuc cu dimensiuni 98х81x4,7 cm în care se toarnă soluția dezinfectantă. Este făcută din cauciuc nitrilic. Este rezistentă la toate produsele de dezinfecție și de igienă oferite pe piață. Lucrătorii din incintă trec pe ea și îşi dezinfectează încălţămintea şi deci nu răspândesc microbi și microorganisme.

 

V-aţi putea gândi că soluția se răspândește în ambele direcțiile în jurul preșului. O rezolvare ar fi să puneți alte două preșuri în apropiere de cadă pentru a limita acest lucru. Acestea pot fie de exemplu „FINO standard“.

 

Unde se utilizează un preș de DEZINFECȚIE? În incintele de prelucrare a produselor alimentare  (carne, lapte), facilități de reproducere (hambare, ferme de păsări), în instituții de cercetare,  în spitale în timpul epidemiilor, etc.

 

 

StepMat


13 August 2012

 

 

Pana la data de 30 Septembrie este recomandat sa ne contactati pe telefon, e-mail, inainte de a comanda.

In acest moment puteti plati prin transfer bancar, numerar la livrare sau prin ePay.bg.

 

Telefon: +40/ 745 610 610
E-mail: sales@stepmat.ro

 

 

StepMat


30 Iulie 2012

 

 

Comercializăm ştergătoare de picioare pentru exterior şi interior. Fabricarea lor are loc in Bulgaria, Republica Cehă sau Olanda.

 

Suntem activi pe pieţele din Romania şi Bulgaria. De 9 ani. Lucrăm exclusiv cu furnizori de materie primă din Uniunea Europeană.

 

Orice intrare are nevoie de un ştergător. Fie că veţi cumpăra un ştergător StepMat de la noi sau unul asemănător de la concurenţă, noi nu dorim să influenţăm această decizie.                                            

Scopul nostru este să împărtăşim cu dvs informaţiile şi cunoştinţele pe care le-am câştigat de-a lungul experienţei noastre, în ceea ce priveşte scopul, selecţia materialelor sau poziţionare… şi vom fi fericiţi dacă vom reuşi să vă fim măcar puţin de ajutor.

 

Acest website nu este complet. Vom continua să încărcăm informaţii despre orice are legătură cu ştergătoarele de intrare.

 

Dacă doriţi să împărtăşiţi cu noi orice idei sau comentarii, vă vom asculta cu atenţie. Dacă aveţi întrebări pentru noi, vom încerca să vă oferim răspunsuri. Ştim că întotdeauna există lucruri noi pe care le putem învăţa.

Am dori să continuăm să producem şi să comercializăm ştergătoare de intrare conforme cu cerinţele şi aşteptările dvs.

 

 

Furtunuri Group SRL