Preturi in:lei
Acasa2004 - prezent

2004 - prezent

Cine suntem si de cand suntem pe piata

 

 

Bună ziua,

Furtunuri Group SRL a apărut la începutul anului 2004. După cum sugerează numele, compania a fost infiinţată pentru vânzări de furtunuri de toate felurile pe piaţa din România.

 

Comercializăm ştergătoare StepMat în România de la începutul anului 2006. Până în 2013 a fost o activitate complementară. Astăzi este un departament separat cu consilieri gata să vă ajute în alegerea unui ştergător de intrare.

 

Ştergătoarele StepMat sunt fabricate în Bulgaria, unde este localizat departamentul nostru de producţie şi unde avem un portofoliu extins de clienţi. Excepţia este constituită de modele comandate rar. Nu sunt realizate în cadrul departamentului nostru de producţie din cauza lipsei de materiale necesare şi de aceea sunt realizate în Republica Cehă de către partenerii noştri. Acest parteneriat datează de mult şi s-a dovedit de încredere.

 

În ultimii 6 ani, pe piaţa din România s-au comercializat ştergătoare către diverşi clienţi. În perioada 2009 -2012, aceste vânzări au putut fi numărate pe degete. Astăzi prin StepMat.ro ajung la noi multiple cereri și realizăm vânzări consistente pe tot teritoriul țării.

 

Vânzările sunt realizate 100% online de către un consilier din cadrul companiei.
Scopul nostru este să împărtăşim cu dvs. informaţiile şi cunoştinţele pe care le-am asimilat prin experienţă, prin folosirea, selectarea şi îmbunătăţirea materialelor şi am fi foarte bucuroşi dacă am reuşi să vă ajutăm măcar puţin în alegerea dvs.
Daca doriți să împărtășiți cu noi orice sugestie sau comentariu, vă vom asculta cu atenție. Dacă ne adresați o întrebare, vom încerca să vă oferim un răspuns. Conștientizăm că este întotdeauna ceva ce putem învăța.

 

Dorim să continuăm să producem și să vindem ștergătoare de intrare conform cerințelor și așteptărilor dvs.

Stepmat

Pentru mai multe informatii despre alte servicii si produse ale Furtunuri Group SRL, puteti da click pe banerele de mai jos:


 

Orase in care am livrat produsele noastre.

 

Stepmat