Preturi in:lei

Covorase dielectrice / METRU

Cod: 4065010300


Alegeti latimea 
Lungime 
mm

Perioada de garantie: 12 luni


Timp de executie: 1-3 zile


Covoarele dielectrice si benzile de covoare, care izoleaza inalta tensiune intr-un sistem sunt asezate in toate locurile de munca cu masini electrice , in fata tuturor panourilor electrice si a intrerupatoarelor , unde exista riscul de electrocutare. Folosite pentru asigurarea "impamantarii" in zone unde se lucreaza cu inalta tensiune.

Incintele si suprafetele pe care sunt dispuse trebuie sa fie uscate si necontaminate.

 

Covor dielectric pentru protectia oamenilor in zone cu inalta tensiune.

Specificatii:

 

  •     Scopul: zone cu inalta tensiune
  •     Materialul: cauciuc de inalta calitate
  •     Grosimea: 3, 3.5, 4.5, 6  mm
  •     Rezistent la: ozon, flacara, uleiuri.
  •     La taiere nu isi pierde calitatile.
  •     Perioada de inlocuire recomandata: 12 luni sau imediat dupa deteriorare.   
  •     Isi pastreaza proprietatile dielectrice cand lucreaza sub tensiune de pana la 37 kV
  •     Tensiune de test (depinzand de clasa) – pana la 50 kV
  •     Tensiune maxima de operare - 37 kV
  •     Plaja de tarie – 65 Shа

 

 

 Vedeti  CERTIFICAT TESTARE ASTM al Universitatii din Dortmund pentru covor dielectric "

 

Depozitare:Covoarele dielectrice si benzile de covoare trebuie depozitate in incinte adecvate scopului, asigurand protectie impotriva luminii solare directe. Temperatura de depozitare trebuie sa acopere  domeniul de la       0 ° la + 30 ° C.
 
In timpul depozitarii covoarele dielectrice si benzile de covoare trebuie dispuse astfel incat sa se evite factorii care pot duce la deformare sau deteriorare. Este obligatoriu sa se asigure mai mult de un metru distanta de radiatoare.

 

Control:

 

In concordanta cu Regulamentul  № 22 pentru testarea echipamentului de protectie in operare, in timpul operarii covoarelor dielectrice si a benzilor de covoare dielectrice nu se desfasoara testarea periodica a rezistentei electrice , ci numai vizionari. Vizionarile au ca scop stabilirea starii in procesul de operare si se aplica cel putin o data la fiecare 6 luni pe suprafete curatate de orice murdarie.

 

Examinarea covorului dielectric consta in rularea in forma unui sul din fiecare unghi pe diagonala covorului  si verificarea suprafetei externe rulate. Procedura este executata cosecvent pe ambele suprafete ale covorului.

 

In cazul in care in timpul inspectiei sunt identificate perforatii , taieturi, zgarieturi adanci si alte deteriorari importante care nu pot fi remediate , si de asemenea suprafete cu umflaturi , suprafete plastifiate sau intarite, ele sunt inlocuite cu altele noi.


Greutate: 6,240 kg

Timp de executie: 1-3 zile

Perioada de garantie: 12 luni


Campurile cu * sunt obligatorii
INQUIRY