Preturi in:lei
AcasaApplication ZONES

Application ZONES

ZONELE DE CURĂȚARE – Alegerea dumneavoastra este bine să includă 2 ZONE

 

Preșurile de ZONA ÎNTÂI – opresc murdăriile dure, grele. Se montează în partea din față a clădirii.  Acestea sunt preșuri realizate din profile de aluminiu cu benzi de curățare (permițând înlocuire), grile din cauciuc sau metal montate în ele. Pentru zonele mai puțin încărcate se pot folosi preșurile FIN PLAST (40% PA, 60% PP), care nu vor fi afectate de condițiile meteorologice.

 

 

Preșurile de ZONA A DOUA – opresc particulele fine, praf. Plasate în partea interioară a intrării acestea probabil sunt decizia cea mai importantă, care poate determina alegerea dumneavoastră.
Dacă folosiți un preș de ZONA ÎNTÂI, puteți trece direct către ZONA A TREIA  (preșuri absorbante textile).
În cazul în care nu folosiți ZONA ÎNTÂI, aici puteți pune un preș cu șine din aluminiu, la care să combinați benzi din cauciuc și textil sau numai textil. O altă alegere ar putea fi preșuri cu o baza solidă de PVC, dar este mai bine să măriți lungimea (cel puțin 2 pași ai vizitatorului).
Alegerea preșului pentru zona a doua este necesar a se conforma cu interiorul intrării.

 

Preșurile de ZONA A TREIA – opresc umiditatea din pantofi. Aici este necesar a capta 2 chiar și 3 pași ai vizitatorului. Aceste preșuri intră în interior și este de preferat să nu fie dintr-un material dur. Scopul lor este de a păstra umezeala de la pantofi și a evita să se răspândească pe podea. Murdăriile mari sunt oprite de preșurile de zona ÎNTÂI sau cea de-a DOUA. 

Preșurile de ZONA A TREIA le alegeți după culoare, înalțimea textilului, nevoia de un LOGO, dar cel mai important este să aibă capacitatea excelentă de absorbire.