Árak:RON
Kezdőlap2004 óta - máig

2004 óta - máig

Kik vagyunk...mióta ajánljuk...


 

Üdvözöljük a Furnituri Group SRL honlapján.

A cég 2004 elején van megállapítva.  Ahogy a neve is sugallja, a társaság feladata a minden célra alkalmazható gumicsövek eladása a román piacon. 2004 elejétől árúsítjuk a StepMat lábtörlőket Romániában. 2013  kezdetéig ez csak kiegészítő tevékénységnek számított. Ma ez önálló osztály konzulensekkel, akik szívesen segítenének a lábtörlő választásákor.

 

A Step Mat lábtörlőket Bulgáriában gyártjuk, ahol megtalálható a gyártási részlegünk és ahol nagy az árbevételünk. Kívételt képeznek csak a ritkán megrendelt modellek. Mivel nem rendelkezünk a készítésükhez szükséges anyagokkal, nem tudjuk ezeket gyártani, hanem a  Csehszlovákiában lévő partnereink állítják elő ezeket. Ennek a partnerségnek hosszú története van és a beigazolt bizalmon alapul.

 

Az elmúlt hat évben sok lábtörlőt adtunk el a nagy számú román ügyfeleinknek. A 2009 és 2012 közötti időszakban ezeket az értékésítéseket egy kézen tudtuk megszámolni. Ma a StepMat.ro honlapon keresztül sokan érdeklődnek a termékeink iránt és sokat sikerült eladnunk belőle az egész országban.

 

Az árúsítások 100 százalékát interneten a társaság konzulensei végzik el.

A célunk a gyakorlatban szerzett és a lábtörlők használatával, választásával, alkalmazásával és anyagával kapcsolatos információt és ismereteket Önökkel való megosztása... és nagyon fogunk örülni, ha sikerült legalább kicsit hasznukra lenni.

 

Ha szeretnének megosztani velünk ötletet vagy valamilyen megjegyzést, mi fogjuk ezt mindenképpen figyelembe venni. Amennyiben kérdéssel fordulnak hozzánk, akkor mi igyekezünk választ adni. Mi tudjuk, hogy még van mit tanulnunk.

 

Mi szeretnénk a továbbiakban is ilyen bejárati lábtörlőket gyártani és árúsítani, amelyek megfelelnek az Önök által támasztott követelményeknek és elvárasoknak.

Stepmat

A Furtunuri Group SRL  további termékeinek és szolgáltatásainak megtekintésére, kattinthat az alábbi szalaghirdetésre:A helyek, ahol minket kiválasztottak.

 

Stepmat