Árak:RON
KezdőlapGyakori kérdések

Gyakori kérdések

GYIK

Hogyan tudok megrendelést leadni?

A megrendelés az alábbi módon leadható:

 • Közvetlen megrendelésként a webárúházon keresztül  bármely időpontban
 • Тelefonon történő megrendelésként:  +40 745 610 610 munkaidőn belül (10:00 órától - 17:00 óráig)

Amennyiben a webárúházon keresztül leadja a megrendelését, elképzelhető, hogy a mi képviselőnk lép kapcsolatba Önnel, ha további információ szükséges.

Hogyan fizethet?

A megrendelések többféle módon fizethetők:

 

*  Banki úton való fizetés:

Bank:  Raiffeisen Bank (Romania)

BIC: RZBR RO BU

IBAN – RON: RO83 RZBR 0000 0600 0433 9746

IBAN - EUR:  RO73 RZBR 0000 0600 0433 9926


*  Fizetés bank-vagy hitelkártyával


*  Utánvételes fizetés  (amennyiben a honlap megengedi ezt a fajta fizetést)


Mikor légkésőbb lehet fizetni a Proforma számla kiadásától számítva?

A kiadásától számítva 7 napig. Ezek után a megrendelést megszüntetjük. Ha szeretné a folytatni a megrendeléssel, teljesen új megrendelést kell leadnia.

Mikor teljesíthető az online megrendelés?

A lábtörlővel kapcsolatos megrendeléseket akkor teljesítjük (dolgozzuk fel), ha már megkaptuk a visszaigazolást arról, a kifizetés megtörtént vagy közvetítve vagy az információ a tranzakcióról ellenőrízhető a bankszámlánkon lévő banki átutalás opciót kiválasztva.

Amennyiben a honlap felajánlja az utánvételes fizetés lehetőséget, akkor a megrendelés átvételétől számítva minimum egy napon belül.

Hogyan történik a szállítás?

A szállítás Romániába Urgent Curier vagy FAN Curier névű futárszolgálattól lesz elvégezve. A szállítás a rendelésben való kiszámított ára becslésnek alapul, a szállítás valódi ára az Öntől kiválasztott futár árlistájától függ.

Mikor és hogyan kapható az eredeti számla?

Az eredeti számla a szállítás része.

Miért kell regisztrálnia?

 • A regisztráció segít abban, hogy szükség esetén Ön vásárolhat, anélkül hogy minden alkalommal beadná a számlára és a szállításra szükséges adatait!
 • Az előfizetés teljesen önkéntesen alapon történik. Ha rendelkezik előfizetéssel, kaphat üzeneteket új termékekről, akciókról és kedvezményes ajánlatokról. Ha nem szeretné az üzeneteinket  kapni , leiratkozhat bármikor itt: ..........

Milyen méretű lábtörlőt kell rendelni?

 • A lábtörlő mérete kiválasztásákor jó figyelembe venni a bejárati ajtó szélességét. Fontos mindenképpen, hogy milyen típusú épületre szánjuk:

  ·  Ha irodáról, dolgozószobáról vagy otthonról beszélünk, akkor elég egy 40... 50 centi hosszú lábtörlő, mert, belépéskor a látogató megáll, hogyi a cipőjét törölje;

  ·  Ilyen épületeknél, ahol sok látogató van, vagy automatikus ajtóval vagy szabad hozzáféréssel rendelkeznek, tanácsos, hogy a látogatók tennének néhány lépést a lábtörlőn/lábtörlőkön. Így sokkal hatásosabb a szennyfogó funkciójuk. A látogatók nem állnak meg, hogy a cipőjüket töröljék. 

Milyen elemekkel rendelkezzen (milyen konfigurációjú ) legyen a lábtörlő?

 • Kültéri lábtörlőként alkalmazhatók az alábbi elemek: kefe, gumi, rács. Nem annyira forgalmas helyeken használhatók a FINO PLAST és az AUTO típusú lábtörlők is.
 • A beltéri lábtörlők lehetnek a kültériek folytatása textil betéttel vagy lehetnek teljesen textil lábtörlők is, amelyeknek célja a nedvességnek távol tartása. Ilyen kombináció  megakadályozza a nedves nyomok hagyását a padlón.

Hogy helyezhető egy lábtörlő, amikor nincsen beépítési nyílás?

 • Megrendelhet lábtörlőt, amely rendelkezik külső/(a padló szintje alatti) részutós kerettel. A keret megakadályozza az akaratlanul botlást a lábtörlőn való átmenetele közben A lábtörlő magasságának nincsen jelentősége, amennyiben a részutós keret megfelelő hozzá.
 • A másik lehetséges megoldás az AUTO gumilábtörlő, vagy a hosszabb textil lábtörlő. Mind a kettőhöz jár a részutós gumikeret.

Lehetséges a rendelések kombinálni?

 • Amennyiben külön megtett két rendelést, ezek nem kombinálhatók. Amennyiben szeretné a szállítás költségeit lecsökkenteni, legyen szíves figyelembe venni, hogy ezt az árúk súlyától függ és a megrendelés kombinálásának nincsen befolyása a végső összegre. 

Lehetséges lemondani a már kifizetett megrendelésről?

 • A lábtörlő, amelyet az Ön egyedi megrendelésének és méreteinek alapján gyártottuk nem küldhető vissza az Ordonanța Guvernului 130/2000 10. cikkelyének megfelelően.

Elképzelhető, hogy  Ön visszaküldje a már megkapott árút?

 • A www.stepmat.ro (FURTUNURI GROUP SR)L honlap ügyfelének, aki természetes személy és vásárolt terméket az webárúházon keresztül és azt futártól kapta meg, van joga semmilyen kártérítés vagy kötbér kifizetése nélkül, vagy az indok megadása nélkül lemondani a megkötött szerződésről tíz munkanapos határidőn belül, a román törvényeknek megfelelőem. Ilyen esetben az Ügyfelet csak a termékek visszaküldésével kapcsolatos közvetlen költségek terhelik.
 • A lábtörlő, amelyet az Ön egyedi megrendelésének és méreteinek alapján gyártottuk nem küldhető vissza az Ordonanța Guvernului 130/2000 10. cikkelyének megfelelően.
 • A Vevő köteles kiértesíteni a FURTUNURI GROUP SRL céget a szándékáról, hogy szeretné visszaküldeni a vásárolt termékeket használva az írásos kommunkációjának minden eszközét (az e-mailt, a faxot, etc) a termék átvetélétől számítva 10 munkanapon belül. A termék visszaküldése történik a 130/2000 számú rendelet korlátozásainak betartása mellett.
 • Az ügyfél, aki tájékoztatja a FURTUNURI GROUP SRL –t, hogy gyakorolni fogja a webárúházon keresztül vásárolt termék visszaküldési jogát, felelős azért, hogy küldje vissza a terméket a nyilatkozat beadásától számított 10 munkanapon belül, különben mi nem tekintjük a visszaküldési követelményt érvényesnek és az nem idézhet elő semmilyen jogi lépést.
 • Az ügyfélnek vissza kell küldenie a terméket sértetlenül és teljesen becsomagolva saját költségen minden kísérő dokumentummal együtt, minden külső vagy belső sérülés nélkül, az eredeti gyártói csomagolásban és a jótállási jeggyel együtt, úgy hogy a szállítási költség a Vevőt terheli. Ha a terméket ilyen állapotban küldték vissza, hogy nem lehetséges újként eladni, az FURTUNURI GROUP SRL fenntartja a jogát díjat követelni arra, hogy az eredeti állapotába állítsa vissza (amennyiben ez lehetséges) a terméket, vagy arra a különbözetnek a visszatérítésére, amely abból következik be, hogy használtan eladja majd a terméket, vagy a Vevő kívánságára, a FURTUNURI GROUP SRL elküdhet új terméket. Ebben az esetben a szállítási költség a Vevőt terheli. Amennyiben a Vevő nem tartja be a fenti feltételeket, a FURTUNURI GROUP SRL –nak van joga elutasítani a megkötött szerződéstől való elállást.